The Style Paper

Jaimy Wondergem
Jaimy Wondergem

style consultant / dessinontwerp

CV

2012 – 2017
Akademie Vogue
Fashion Styling, cum laude
Specialisatie Dessinontwerp

2007 – 2009
Universiteit Utrecht
Master, Interculturele Communicatie
Specialisatie Engels

2004 – 2007
Universiteit Utrecht
Bachelor, Engelse Taal & Cultuur

Minor: Bestuurs- & Organisatiewetenschap

The Style Paper is in 2016 opgericht door Jaimy Wondergem. Wij creëren styling concepten en ontwerpen dessins voor een stijlvolle en zorgvuldig samengestelde garderobe of interieur. Wij zijn van mening dat goed design wordt gekenmerkt door eenvoud en een tijdloze uitstraling. Maar ook door aandacht voor details en duurzame productie.

Style Consultancy

Met een cum laude diploma in styling van de Akademie Vogue en een achtergrond in het bedrijfsleven, kan Jaimy jouw wensen goed omzetten in een styling concept. Het startpunt voor een nieuw interieur, garderobe of merk is een moodboard vol met inspiratie, tips en praktische voorbeelden.

Dessin ontwerp

De ontwerpen van The Style Paper ontstaan vaak uit met de hand gemaakte schetsen en worden daarna digitaal bewerkt tot een herhalend patroon. Wij houden van minimalistische en abstracte vormen maar worden ook geïnspireerd door de natuur of een mooie reis. Wij vinden het fijn als een dessin wat speels in elkaar steekt en niet te simpel rechttoe rechtaan is. De prints van The Style Paper kenmerken zich dan ook door hun diversiteit en bruikbaarheid op een gevarieerd productaanbod.

Het is mogelijk om een bestaand dessin onder licentie te kopen of een dessin collectie in opdracht te laten ontwerpen. The Style Paper staat open voor samenwerking bij het ontwerpen van een product of verpakking. Neem contact op voor meer informatie.

Zelf iets maken met een print van The Style Paper? Er is een selectie dessins te vinden op ons Motiflow profiel die je direct kunt bestellen op stof, inpak- en behangpapier.

Disclaimer

De content van deze website is door The Style Paper met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, The Style Paper aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van The Style Paper. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Linken naar deze pagina of delen van onderdelen daarvan op andere websites en social media is toegestaan mits The Style Paper wordt vermeld.

Informatie

Deze website bevat links naar websites of afbeeldingen van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites/afbeeldingen en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. The Style Paper zal waar mogelijk en voor zover bekend de eigenaar van content van derden vermelden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij ons een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

Copyright

© The Style Paper 2019 | KvK 66725909 | THE STYLEPAPER® 

Credits

Webdesign door Remco van Dun