The Style Paper

Jaimy Wondergem
Jaimy Wondergem

style consultant / dessinontwerp

CV

2012 – 2017
Akademie Vogue
Fashion Styling, cum laude
Specialisatie Dessinontwerp

2007 – 2009
Universiteit Utrecht
Master, Interculturele Communicatie
Specialisatie Engels

2004 – 2007
Universiteit Utrecht
Bachelor, Engelse Taal & Cultuur

Minor: Bestuurs- & Organisatiewetenschap

Mijn naam is Jaimy Wondergem en ik ben gestart met The Style Paper om mijn dessin ontwerpen en styling bezigheden een online platform te geven. Aan de basis van alles wat ik maak staat het principe dat goed design wordt gekenmerkt door eenvoud en een tijdloze uitstraling. Maar ook door aandacht voor details en duurzame productie.

Dessin ontwerp

De meeste ontwerpen van The Style Paper worden eerst met de hand gemaakt en daarna digitaal bewerkt tot een herhalend patroon. Inspiratie haal ik uit mooie reizen en natuurlijke materialen. Ook houd ik van minimalistische en abstracte vormen en vind ik het fijn als een dessin wat speels in elkaar steekt en niet te simpel rechttoe rechtaan is. De prints van The Style Paper kenmerken zich dan ook door hun diversiteit en bruikbaarheid op een gevarieerd productaanbod.

Het is mogelijk om een bestaand dessin onder licentie te kopen of een dessin collectie in opdracht te laten ontwerpen. The Style Paper staat open voor samenwerking bij het ontwerpen van een product of verpakking. Met een cum laude diploma in styling van de Akademie Vogue en een achtergrond in het bedrijfsleven, kan ik jouw wensen goed omzetten in een concept.

Zelf iets maken met een print van The Style Paper? Er is een selectie dessins te vinden op ons Motiflow profiel die je direct kunt bestellen op stof, inpak- en behangpapier.

Disclaimer

De content van deze website is door The Style Paper met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, The Style Paper aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van The Style Paper. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Linken naar deze pagina of delen van onderdelen daarvan op andere websites en social media is toegestaan mits The Style Paper wordt vermeld.

Informatie

Deze website bevat links naar websites of afbeeldingen van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites/afbeeldingen en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. The Style Paper zal waar mogelijk en voor zover bekend de eigenaar van content van derden vermelden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij ons een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

Copyright

© The Style Paper 2019 | KvK 66725909 | THE STYLEPAPER® 

Credits

Webdesign door Remco van Dun