The Style Paper

Groen in huis kan nog steeds

Je hoeft je Monstera nog niet op te bergen. De botanische trend is nog steeds goed voor groene interieur inspiratie. Hoe groener hoe beter! Wees dan ook niet bang om een beetje risico te nemen. Maar, die ananas is nu wel klaar hoor.

De meest eenvoudige manier om wat groen in je huis te brengen zijn natuurlijk plantjes! Probeer behalve de standaard cactussen, palmbomen en monstera's ook naar wat anders te kijken en combineer verschillende soorten en maten voor het leukste effect. Om het af te maken zet je ze in een groepje op tafel in een paar aparte (vintage) potten. Voor planten inspiratie moet je ook zeker Geo-Fleur en Wildernis volgen op Instagram. Of ga er eens langs als je in de buurt bent, Wildernis zit aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam-West.

Journal 001 1
Interieur met planten (bron: Pinterest)

Vintage items in je interieur zijn een blijver. Style je huis met een paar oude bloempotten van je oma, de rommelmarkt of een vondst op straat. Combineer dit met een rieten stoel of koffietafel voor het ultieme retro sfeertje. Geen zin om markten af te struinen voor die ene bloempot? Gelukkig worden er ook genoeg mooie gemaakt die er lekker ouderwets uit zien. Keramiek is ook in!

Journal 001 2
Vintage look bloempotten
  1. Keramiek bloempot met verloop, Bloomingville
  2. Kleine kopjes, Studio Arhoj
  3. Bloempot met grijs glazuur, Madam Stoltz
  4. Vintage look vaas, Bloomingville
  5. Vervaagde groene vaas, HK Living
  6. Rustieke grote bloempot, Serax
  7. Voor als je echt all the way retro zoekt, Ora Kiely

Journal 001 3
Groene muur inspiratie (bron: Pinterest en Designattractor.com)

Ben je niet bang voor een beetje kleur in huis, ga dan nog verder! Verf een van je muren  donker mosgroen of kies een mooi behangetje met een planten print. Of maak een statement met een opvallend gekleurd meubelstuk. Met een groene fluwelen bank ben je weer helemaal up-to-date met de laatste interieur trend.

Wil je het toch wat simpeler houden? Zoek dan wat mooie botanische prints bij elkaar en hang ze op in verschillende lijsten. Dit ziet er toch wel het tofste uit tegen een groene muur.

Nog meer inspiratie? The Style Paper zit ook op Pinterest: kijk op het interieur inspiratie bord 'Greens' voor nog meer groen.

Disclaimer

De content van deze website is door The Style Paper met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, The Style Paper aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van The Style Paper. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Linken naar deze pagina of delen van onderdelen daarvan op andere websites en social media is toegestaan mits The Style Paper wordt vermeld.

Informatie

Deze website bevat links naar websites of afbeeldingen van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites/afbeeldingen en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. The Style Paper zal waar mogelijk en voor zover bekend de eigenaar van content van derden vermelden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij ons een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

Copyright

© The Style Paper 2019 | KvK 66725909 | THE STYLEPAPER® 

Credits

Webdesign door Remco van Dun