The Style Paper

30.03.2018 Drie IKEA interieur collecties die de moeite waard zijn

Update: nu verkrijgbaar! - Liefhebbers van (Dutch) design, dieren of een natuurlijk en rustgevend interieur? In april wordt voor iedereen een nieuwe collectie gelanceerd. Tweede paasdag zijn ze geopend dus als je niets wilt missen ga dan gezellig een dagje meubels shoppen.

16.03.2018 Fotodagboek Noorse Fjorden

Kilometers lange watergangen doorkruisen de metershoge rotswanden, er is geen mens te zien. Rust, ruimte en natuur. Daar kom je voor naar Noorwegen. Een moment voor jezelf, maar ook een uitdaging. Urenlange wandeltochten brengen je langs een verscheidenheid aan landschappen, de een nog indrukwekkender dan de ander. Het schitterende uitzicht de ultieme belonging aan de top.

28.01.2018 5 museum waardige stoelen

Het leuke van een mooie stoel is: hij neemt niet teveel ruimte in, je kunt er eentje kopen (wat goedkoper is dan een bank) en, als je een goede kiest, heb je meteen een bijzonder design object in huis dat ook nog eens te gebruiken is als meubel. Hier een lijst van 5 unieke exemplaren die niet zouden misstaan in een museum voor moderne kunst.

14.12.2017 Cadeau tips voor de feestdagen

Met de feestdagen wil je natuurlijk het liefst aankomen met een goed doordacht cadeau waar de ontvanger super blij mee is. The Style Paper heeft daarom een paar suggesties op een rij gezet: stijlvolle cadeaus met een Scandinavische feel voor de designliefhebber, botanische vondsten voor iemand met groene vingers, en vrolijke maar stijlvolle cadeaus voor de creatieveling.

17.11.2017 Dutch Design Week favorieten

Tijdens Dutch Design Week staat de hele stad in het teken van design, Dutch Design welteverstaan. Zowel beginnende als gevestigde Nederlandse ontwerpers tonen hun nieuwste werk. Ook laten fabrikanten innovaties zien en worden er lezingen en workshops gegeven. Een aanrader voor de design liefhebber.

03.11.2017 Trend: pastelroze

De kleur roze heeft veel gezichten. Van zachte pasteltinten tot fel fuchsia. En het lijkt erop dat alle varianten de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen als mode en interieur trend. Je zou denken dat de hype inmiddels wel over is. De initiator van de interieurtrend, Sketch in Londen, startte dit al in 2002 (!) Maar in Nederland worden nog steeds roze restaurants geopend.

22.09.2017 Val voor de mand

Misschien komt het omdat iedereen die vakantiesfeer vast probeert te houden. Of misschien ben je wel geïnspireerd door de spulletjes op lokale markten in bijvoorbeeld Frankrijk of Griekenland. In ieder geval is de geweven tas, oftewel de 'basket bag' niet meer uit het straatbeeld of je Instagram feed weg te denken. We zetten 5 bijzondere exemplaren op een rijtje die je nu kunt shoppen.

08.09.2017 Fotodagboek van de Chinese Muur

Steen op steen, een eindeloze opstapeling langs de groene heuvelrug. Voor zover je kunt kijken loopt de monumentale muur over bergen, slingerend door het Chinese landschap. De Chinese Muur is een van de grootste bouwwerken ooit gemaakt. Van oorsprong een defensie instrument, tegenwoordig toeristische trekpleister, maar hoe dan ook ontzettend indrukwekkend.

04.08.2017 Groen in huis kan nog steeds

Je hoeft je Monstera nog niet op te bergen. De botanische trend is nog steeds goed voor groene interieur inspiratie. Hoe groener hoe beter! Wees dan ook niet bang om een beetje risico te nemen. Maar, die ananas is nu wel klaar hoor.

1
Disclaimer

De content van deze website is door The Style Paper met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, The Style Paper aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van The Style Paper. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Linken naar deze pagina of delen van onderdelen daarvan op andere websites en social media is toegestaan mits The Style Paper wordt vermeld.

Informatie

Deze website bevat links naar websites of afbeeldingen van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites/afbeeldingen en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. The Style Paper zal waar mogelijk en voor zover bekend de eigenaar van content van derden vermelden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij ons een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

Copyright

© The Style Paper 2019 | KvK 66725909 | THE STYLEPAPER® 

Credits

Webdesign door Remco van Dun