The Style Paper

Fotodagboek van de Chinese Muur

Steen op steen, een eindeloze opstapeling langs de groene heuvelrug. Voor zover je kunt kijken loopt de monumentale muur over bergen, slingerend door het Chinese landschap. De Chinese Muur is een van de grootste bouwwerken ooit gemaakt. Van oorsprong een defensie instrument, tegenwoordig toeristische trekpleister, maar hoe dan ook ontzettend indrukwekkend.

Journal 002 1
Journal 002 2
Journal 002 3
Journal 002 4
Journal 002 5
Journal 002 6
Journal 002 7
Disclaimer

De content van deze website is door The Style Paper met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, The Style Paper aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van The Style Paper. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Linken naar deze pagina of delen van onderdelen daarvan op andere websites en social media is toegestaan mits The Style Paper wordt vermeld.

Informatie

Deze website bevat links naar websites of afbeeldingen van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites/afbeeldingen en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. The Style Paper zal waar mogelijk en voor zover bekend de eigenaar van content van derden vermelden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij ons een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

Copyright

© The Style Paper 2019 | KvK 66725909 | THE STYLEPAPER® 

Credits

Webdesign door Remco van Dun