The Style Paper

Trui met abstracte print voor KiKa

Project informatie
Trui met print voor KiKa Opbrengst gaat naar het goede doel Print ontwerp door T.S.P.

Een mooi doel en een bijzondere uitdaging! Hanna, Gijs, Miranda en Bastiaan gaan maar liefst 995 km fietsen voor Kika. Help deze helden met het bereiken van hun streefbedrag van 10.000 euro door het kopen van deze trui, de opbrengst gaat namelijk naar Kika! 

Project 008 1
Design

Om het sponsorbedrag te behalen, is The Style Paper gevraagd een unieke trui te ontwerpen die dit doel wat dichterbij moet brengen. Er is gevraagd om een algemeen ontwerp dat een grote doelgroep aanspreekt, dus niet iets heel herkenbaars. 

Om toch in de wielersfeer te blijven hebben wij een abstracte lijntekening ontworpen. Deze beeldt een wielrenner in actie uit (van de zijkant) maar tegelijk ook een gezicht met wielrenhelm (van voren). Uiteraard mag je er zelf ook wat anders in zien. 

Project 008 4
Trui bestellen

De trui is gemaakt van 100% organic fairtrade katoen en dus helemaal verantwoord. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren. Kies je de hippe gele leiderstrui of een stijlvolle grijze die overal bij past?

Om een trui te bestellen heb je tijd tot 29 maart 2018. Ga naar: www.enma.nl/kika en vul het bestelformulier in. 

Met het kopen van deze trui draag jij bij aan het goede doel, de helft van de opbrengst gaat namelijk naar KiKa. De andere helft is nodig voor het duurzaam laten maken en drukken van de trui.

Namens ons allemaal bedankt voor je steun!

Project 008 2
Over KiKa

KiKa financiert belangrijk onderzoek zodat 95% van de kinderen kan genezen van kanker. Elke 3 dagen overlijdt er 1 kind in Nederland aan kanker. Dit kan niet en dit mag niet. Door het verkopen van deze trui hopen wij dat 95% genezing sneller dichterbij komt. Voor meer informatie over KiKa kijk hier

Nog vragen over de actie of de trui? Neem gerust contact met ons op.

Similair projects

Project 009 X 03.05.2019
Collectie dessins met natuurlijke kleuren en structuren
Concepts
Project 004 4 01.09.2017
DIY behangen in het toilet
Styling
Project 002 X 28.07.2017
Styling concept voor een nieuwe mode collectie
Concepts
See more projects
Disclaimer

De content van deze website is door The Style Paper met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, The Style Paper aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van The Style Paper. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Linken naar deze pagina of delen van onderdelen daarvan op andere websites en social media is toegestaan mits The Style Paper wordt vermeld.

Informatie

Deze website bevat links naar websites of afbeeldingen van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites/afbeeldingen en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. The Style Paper zal waar mogelijk en voor zover bekend de eigenaar van content van derden vermelden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij ons een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

Copyright

© The Style Paper 2019 | KvK 66725909 | THE STYLEPAPER® 

Credits

Webdesign door Remco van Dun