The Style Paper

DIY behangen in het toilet

Project informatie
Restyling toilet Behang en styling door T.S.P.

Een toilet zit vaak verstopt in een vergeten hoekje, uit het zicht en onbelangrijk. Toch is het leuk om juist in zo'n kleine ruimte tot creatieve oplossingen te komen. Het hele toilet op de schop nemen is niet nodig. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijk behangetje. Niet ingrijpend, maar wel opvallend genoeg. 

The Style Paper ontwerpt eigen dessins, die op verschillende materialen gedrukt kunnen worden via Motiflow. Een website waar verschillende designers hun dessins verkopen op stof, inpakpapier en behang. Laat je op de website inspireren. Het profiel van The Style Paper vind je hier. Met een zelf gekozen ontwerp en kleurencombinatie wordt je muur helemaal zoals jij wil.

aan de slag

Dit toilet was ondanks de kleine ruimte toch een lastig project. De muren zijn allemaal anders qua maat en staan scheef! Goed opmeten met een rolmaat is erg belangrijk. Handig bij Motiflow is dat je naast een rol behang ook kleinere stukken kunt bestellen, zodat je niet teveel restmateriaal overhoudt. Bestel wel altijd wat extra papier. Mocht er wat mis gaan met snijden of plakken, heb je in ieder geval voldoende. Zeker als je een doorlopend dessin hebt moet je wat extra materiaal hebben. 

Omdat de muren van dit project allemaal scheef zijn, was het niet mogelijk een doorlopend patroon te kiezen. The Style Paper heeft daarom een stippen patroon gekozen dat geen stippen op de rand van een baan heeft staan. Zo hoef je qua patroon geen rekening te houden met de volgende baan behangpapier. Het groene kleurtje is fris, van nu en maakt de ruimte optisch niet kleiner. 

  • Goed opmeten is belangrijk, reken boven en onder 10 cm extra. Een standaard rol behang is 53 cm breed.
  • Bestellen! Zoek een leuk dessin op via Motiflow. Je bestelling is er binnen een paar dagen.
  • Op maat snijden en plakken!
Het eindresultaat

Het eindresultaat mag er wezen! Een fris, gestipt behang dat een mooi contrast geeft met het natuurlijke eikenhout en de industriële metrotegels met donkere voegen. Het spiegeltje Ruban van HAY heeft een ophanging in een geel tint die weer terug komt in de stippen op het behang. De achterkant is helaas niet zichtbaar want die is weer afgewerkt met eikenhout.

Project 004 4

Similair projects

Project 008 3 13.02.2018
Trui met abstracte print voor KiKa
Styling
Project 007 X 05.01.2018
Half 6, prints voor een Nederlands restaurant
Concepts
Project 010 X 05.07.2019
Zomerse en tropische patronen
Prints
See more projects
Disclaimer

De content van deze website is door The Style Paper met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, The Style Paper aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van The Style Paper. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Linken naar deze pagina of delen van onderdelen daarvan op andere websites en social media is toegestaan mits The Style Paper wordt vermeld.

Informatie

Deze website bevat links naar websites of afbeeldingen van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites/afbeeldingen en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. The Style Paper zal waar mogelijk en voor zover bekend de eigenaar van content van derden vermelden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij ons een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

Copyright

© The Style Paper 2019 | KvK 66725909 | THE STYLEPAPER® 

Credits

Webdesign door Remco van Dun