The Style Paper

Zomerse en tropische patronen

Project Informatie
Tropisch dessin voor de zomer Felle kleuren en palmbomen! Ontwerp door T.S.P.

Bij de zomer hoort een zomers dessin, bijvoorbeeld deze super tropische capsule collectie met kleurrijke strandhuisjes en palmbomen. Felle kleuren en vrolijke vormen! Een paar simpele patronen om gelijk je huis mee op te fleuren. Denk aan outdoor kussens, zitzakken, strandstoelen of een tafel/picknick kleed.

Project 010 1
Tropische strandhuisjes met palmbomen

Om een mix te maken met de verschillende dessins zitten er in deze collectie ook een paar variaties met basis vormen. De kleuren komen overal terug dus dit is goed te combineren met de andere ontwerpen. Maar ook op zichzelf leuk als een fel detail in het interieur.

En wat geeft er nou een meer tropisch gevoel dan palmbomen? Dus, ook hiervan een paar varianten in felle kleuren!

Project 010 4
Palmbomen patroon geel
Project 010 5
Palmbomen patroon blauw

Uiteraard heb ik zelf ook al een paar printjes laten maken om de tuin op te vrolijken. Wat denk je van deze strandstoel met poly outdoor stof van Motiflow? Super handig want het blijft schoon en droog in de regen of als je er wat overheen morst! Ook als picknick kleed ideaal. En de kleuren worden ook super fel geprint, zoals het hoort.

Deze tropische prints zijn te koop op verschillende soorten stof, bij Motiflow. Check het profiel van The Style Paper hier.

Project 010 6
Strandstoel en kussens van poly outdoor stof

Similair projects

Project 007 X 05.01.2018
Half 6, prints voor een Nederlands restaurant
Concepts
Project 009 X 03.05.2019
Collectie dessins met natuurlijke kleuren en structuren
Concepts
Project 005 X 13.10.2017
Dessin collectie overhemden met een twist
Concepts
See more projects
Disclaimer

De content van deze website is door The Style Paper met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, The Style Paper aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van The Style Paper. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Linken naar deze pagina of delen van onderdelen daarvan op andere websites en social media is toegestaan mits The Style Paper wordt vermeld.

Informatie

Deze website bevat links naar websites of afbeeldingen van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites/afbeeldingen en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. The Style Paper zal waar mogelijk en voor zover bekend de eigenaar van content van derden vermelden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij ons een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

Copyright

© The Style Paper 2019 | KvK 66725909 | THE STYLEPAPER® 

Credits

Webdesign door Remco van Dun