The Style Paper

Dessin collectie voor kinderen gebaseerd op groenten

Project informatie
Dessin collectie kindermode Doelgroep: kinderen tussen de 4 en 6 jaar, unisex Concept en dessin ontwerp door T.S.P.

Groenten zijn wel leuk!

The Style Paper heeft een serie vrolijke dessins voor kinderkleding ontworpen, geïnspireerd op groenten. Niet het favoriete onderwerp van kinderen, maar verpakt in mooie prints krijgen groeten een andere betekenis. En wie weet helpt het aan de eettafel ook.

Project 003 9
concept ontwikkeling en dessin mockups

Voor deze kindercollectie heeft The Style Paper zich als doel gesteld dat de dessins kleurrijk en vrolijk mochten zijn, maar zeker niet kinderachtig. Dit, omdat het belangrijks was om de dessins voor zowel kinderen als volwassenen aantrekkelijk te maken. Kinderen moeten ze willen dragen, de ouders moeten ze willen kopen (en eigenlijk ook willen dragen!). 

Een dessin collectie begint bij The Style Paper altijd met het uitwerken van een moodboard. Afbeeldingen voor inspiratie, een bepaalde stijl, kleurkaarten, alles wordt op elkaar afgestemd om tot een mooi geheel te komen.

Design proces

The Style Paper ontwerpt alle dessins zelf. Meestal begint een ontwerp als een schets op papier of een handgemaakte afdruk (houtsnede, stempel). Dit wordt daarna digitaal bewerkt. Voor deze kindercollectie gebaseerd op groenten zijn beide technieken gebruikt. De spruitjes, champignons, asperges en uien zijn stempels en de rest is gebaseerd op potlood illustraties.

De uiteindelijke collectie dessins is geschikt voor zowel jongens als meisjes, maar misstaan ook niet op een zwembroek voor mannen!

Project 003 5
Boontjes of snoepjes?
Project 003 3
Van worteltjes word je slim
Project 003 7
Blije broccoli

Interesse in het gebruik van deze dessins? Of wil je nieuwe dessins laten ontwerpen? Neem contact op met The Style Paper voor de mogelijkheden!

Similair projects

Project 007 X 05.01.2018
Half 6, prints voor een Nederlands restaurant
Concepts
Project 010 X 05.07.2019
Zomerse en tropische patronen
Prints
Project 009 X 03.05.2019
Collectie dessins met natuurlijke kleuren en structuren
Concepts
See more projects
Disclaimer

De content van deze website is door The Style Paper met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, The Style Paper aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van The Style Paper. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Linken naar deze pagina of delen van onderdelen daarvan op andere websites en social media is toegestaan mits The Style Paper wordt vermeld.

Informatie

Deze website bevat links naar websites of afbeeldingen van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites/afbeeldingen en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. The Style Paper zal waar mogelijk en voor zover bekend de eigenaar van content van derden vermelden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij ons een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

Copyright

© The Style Paper 2019 | KvK 66725909 | THE STYLEPAPER® 

Credits

Webdesign door Remco van Dun