The Style Paper

Promotie postcards met dessins

PROJECT INFORMATIE
Promotiemateriaal Postcards met dessins door T.S.P.

Wij krijgen weleens de vraag: wat doet The Style Paper nu eigenlijk? Nou, naast het geven van styling advies ontwerpen wij ook dessins. En om deze dessins makkelijker te laten zien aan anderen hebben we nu mooie postcards laten maken. Leuk om als decoratie neer te zetten of op te hangen!

Project 006 1
Dessinontwerp

Dessins zijn doorlopende patronen die gedrukt kunnen worden op stof of papier. Denk daarbij aan een t-shirt, kussenhoes of een behang. 

De ontwerpen van The Style Paper beginnen meestal als een schets op papier die daarna digitaal bewerkt wordt tot een herhalend patroon. Minimalistische en abstracte vormen maar ook de natuur of een mooie reis kunnen inspiratiebronnen zijn. Wij maken het liefst dessins die speels in elkaar steken en niet te simpel rechttoe rechtaan zijn. De dessins van The Style Paper kenmerken zich dan ook door hun diversiteit en bruikbaarheid op een gevarieerd productaanbod.

Project 006 4

Om die variatie aan dessins te laten zien hebben wij een paar favorieten uitgekozen om op postcards te laten drukken. Remco van Dun grafisch ontwerp heeft weer gezorgd voor een mooie achtergrond in onze huisstijl. Omdat de kaarten op mooi stevig papier gedrukt zijn kunnen ze erg leuk als decoratie gebruikt worden in huis. Welke is jouw favoriet?

Similair projects

Project 009 X 03.05.2019
Collectie dessins met natuurlijke kleuren en structuren
Concepts
Journal 007 X 28.01.2018
5 museum waardige stoelen
Journal 004 7 03.11.2017
Trend: pastelroze
See more projects
Disclaimer

De content van deze website is door The Style Paper met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, The Style Paper aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van The Style Paper. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Linken naar deze pagina of delen van onderdelen daarvan op andere websites en social media is toegestaan mits The Style Paper wordt vermeld.

Informatie

Deze website bevat links naar websites of afbeeldingen van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites/afbeeldingen en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. The Style Paper zal waar mogelijk en voor zover bekend de eigenaar van content van derden vermelden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij ons een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

Copyright

© The Style Paper 2019 | KvK 66725909 | THE STYLEPAPER® 

Credits

Webdesign door Remco van Dun